Privacy verklaring De Ster
Habets De Ster vof
Nieuwstraat 72
6431 KV Hoensbroek
KVK-nummer: 14049459

Habets de Ster vof kan persoons- en medische gegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de producten en/of diensten van De Ster en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan De Ster heeft verstrekt.

De Ster kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adres, huisnummer, postcode en woonplaats
- Telefoonnummer en e-mailadres
- Geboortedatum
- BSN
- Verzekerde nummer (relatienummer zorgverzekering)
- Verwijzer en eventuele AGB code
- Uitsluitend medische informatie relevant voor de behandeling
- Eventueel foto’s
- Documenten zoals verwijzingen, hulpmiddelenaanvraag en/of machtiging

Waarom verwerken wij deze gegevens.
Omdat u cliënt bent bij Habets De Ster vof beheren wij uw persoons- en/of medische gegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om u de benodigde en gevraagde producten, therapieën en diensten te kunnen leveren. Bijvoorbeeld het aanmeten en toesturen van steunkousen, het afhandelen van declaraties richting zorgverzekeraars of het afstemmen van een behandeling.
U bent niet verplicht om persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het mogelijk dat wij onze werkzaamheden niet kunnen uitvoeren.

Gegevensverstrekking aan derden
De Ster verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huid therapeutische zorg en/ of (medische) hulpmiddelen, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Hoelang bewaart Habets De Ster vof uw gegevens
Habets de Ster vof bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw persoonsgegevens en medisch dossier 15 jaar te bewaren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Te allen tijde bieden wij u de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, eventueel mee te nemen of te laten verwijderen. Wetgeving verplicht ons dat u wel een legitimatie toont. Daarom is het handig als u ons tevoren een berichtje stuurt en wij daarna contact met u opnemen om een afspraak te maken in één van onze locaties. Dan ruimen we er tijd voor in. U kunt hiervoor een verzoek sturen naar info@destermode.nl

U kunt ook bezwaar bij ons maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens en u heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.